#مرغ_بریان_زعفرانی


مواد لازم:

 مرغ ۴ تکه  

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری  

آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری  

نمک و فلفل مقدار لازم


طرز تهیه مرغ بریان زعفرانی:

زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

 

ران های مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.

 

در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو میل بفرمایید.


منبع : آشپزی با عشق |R1
برچسب ها : زعفرانی ,کرده ,قاشق ,غذاخوری ,قاشق غذاخوری ,بریان زعفرانی